HomeKinderanimatieArtiestenBallonnenEvenementenContactJobsReferenties
BewarenBewaren

 
Aanmelden nieuwe artiest
 
 
Iedere artiest, van welke soort dan ook, kan zich aanmelden bij ons agentschap om zich te laten opnemen in het artiestenbestand. Dat betekent dat u wordt aangeboden door ons agentschap bij onze klanten via promoties, website, mailings e.a. Ons agentschap neemt dan alle administratieve taken voor zijn rekening en lijdt het management van de boekingen die voortvloeien uit voorgaande kanalen.
 
Nadat u via e-mail op info@party-fun.be, met vermelding 'aanmelden nieuwe artiest' als onderwerp, onderstaande informatie hebt doorgestuurd, zal men u de beslissing of u al dan niet opgenomen wordt bekend maken, alsook of men u een eigen webpage zal activeren op onze website. Men verbindt er zich toe u de beslissing binnen de 14 dagen mee te delen.
 
De gegevens die ons agentschap nodig heeft om uw aanvraag te beantwoorden zijn:
  • shows, acts, animaties of opvoeringen
  • van elke act of activiteit een infofiche of technische fiche
  • van elke act of activiteit een promo-tekst voor publicatie op de website
  • van elke act of activiteit een vijftal foto's in middelgroot formaat. Wij geven de voorkeur aan professionele fotoshoot foto's.
  • van elke act of activiteit de (bureau)prijs. Wij zijn een erkend agentschap door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (VG 1097/BA).
  • uw contactgegevens + ondernemingsnummer
Aanvragen die onvolledig zijn worden niet ter goedkeuring aangeboden.
 
Indien u kandidaat bent om door ons agentschap exclusief aangeboden te worden, dient u dit te vermelden bij uw aanvraag.