HomeKinderanimatieArtiestenBallonnenEvenementenContactJobsReferenties
BewarenBewaren
De Ruitery's
De Ruitery's
De Ruitery's
De Ruitery's
De Ruitery's
De Ruitery's
Ik wil reserveren Ik wil een offerte

Terug

Onder het motto: “Over-the-TOP but not Over-the-Edge”  brengen de Ruitery’s een wervelende show vol krachtige vocalen en visueel tot de verbeelding sprekende taferelen.
 
Bij aanvang een ware Ruite-loper ervaring met als binnenkomer een fotomoment met Ruitarian Wiebertje, Scott en Pierre  in het speciaal vervaardigde geRuite-foto-frame! Na deze hilarische entree in de overdadig in RUIT gestylede ruimte metamorfoseert Scot McCain menig aanwezige tot geRUITe Boy of Babe. Pierre de Poules brengt terwijl een repertoire wat geen enkele stemband onberoerd laat en improviseert er vrolijk op los.
 
Ook studeert hij een gezamenlijke “Flash-line-dance-Mob”  in die opgenomen wordt desgewenst voor joe-tjoep. Tussen deze voor oor-, oog- en lachspier strelende momenten door kruipt visagiste Wiebertje Blok ook nog eens in de huid van o.a.: Ciske de RUIT en RUIT Jacott. DJ Prince de Galles zorgt op zijn beurt voor de onontbeerlijke dance en dak eraf-momenten! 
 
Kortom: De Ruitery’s garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen en in ieders geheugen RUITerlijk en figuurlijk gegrift zal blijven staan. 
 
vanaf € 1000,00
 
Al onze prijzen zijn exclusief BTW en vervoersonkosten
 
Extra: 
€ 1000,00 - Ruitermini's
€ 1700,00 - Tussen-act of Finale (45 min.)
€ 1850,00 - Openingsact + tussen-act
€ 2225,00 - Avondvullend met DJ