HomeKinderanimatieArtiestenBallonnenEvenementenContactJobsReferenties
BewarenBewaren
Limbo - Samba - Salsa
Limbo - Samba - Salsa
Limbo - Samba - Salsa
Limbo - Samba - Salsa
Limbo - Samba - Salsa
Limbo - Samba - Salsa
Ik wil reserveren Ik wil een offerte

Terug

Limbo & Fire
Drie danseressen staan met hun lenigheid en vuur act garant voor een adembenemende show. Een zinderend spektakel waarbij ook het publiek uitgenodigd wordt om het limbodansen zelf eens te proberen.
 
Fiësta Latina
Deze live gezongen latindanceshow is een boeiende mix van eigentijdse latinhits en spetterende dans . De twee danseressenen en één zangeres/danseres van de Cocadinhas brengen nummers van o.a. Belle Perez, Bonita, Gusanito, enz. Gemakkelijk in het gehoor liggende, aanstekelijke dansmuziek die u vanaf  de eerste klanken een heerlijk zomers gevoel zullen bezorgen.
 
Samba
Een show vol opzwepende ritmes, waarin deze groep, met hun schitterende kostuums, u zingend en dansend de sfeer van het Baziliaanse carnaval zullen laten beleven.
 
Beach Party
Een live gezongen dansshow in beachparty stijl, met bekende eigentijdse tropische songs, waarbij het publiek volop kan meezingen en dansen.
 
Salsa
Twee danseressen en één zangeres/danseres brengen u een wervelende aaneenschakeling van salsa en merengues, die u gegarandeerd een tropisch eilandgevoel zal bezorgen.
€ 1050,00
 
Duur: 
2 x 25 minuten
 
Al onze prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW
 
Extra: 
€ 1025,00 - 2 shows van 25 minuten
€ 1300,00 - 3 shows van 25 minuten
 
Exclusief geluidsinstallatie
Inclusief minidisc-speler en zendermicrofoon
 
Er is een vlak en schoon dansoppervlak van 3,00 x 5,00 m nodig voor de Limbo & Fireshow.