HomeKinderanimatieArtiestenBallonnenEvenementenContactJobsReferenties
BewarenBewaren
Michael Jackson
Michael Jackson
Michael Jackson
Michael Jackson
Michael Jackson
Michael Jackson
Ik wil reserveren Ik wil een offerte

Terug

Deze look-a-like is zonder twijfel de meest succesvolle Michael Jackson Look & Sound-a-like in Europa.
 
Nadat hij in in 1982 zijn eerste MJ album; “THRILLER” kocht was het startschot gegeven voor hem als imitator van zijn grote idool. In 1989 ging hij alles meer in detail afwerken dankzij Bego die vanaf dan zijn vaste assistente qua make-up & hair en styliste zou worden. 
Samen startten ze “The MJ Tribute Show” die speelde in de cabaretzaal L’évenement in Brussel.
 
Hij trad op in Frankrijk, Luxemburg, België, Duitsland, Nederland, Engeland, Slovenië, New-York, de Dominicaanse Republiek, Spanje, ...
 
In 2001 kreeg hij de titel “EUROPEAN MJ SOUND & LOOK ALIKE” uitgereikt door; SONY MUSIC.
 
Hij was te zien in diverse TV shows op: RTL – RTBF – VRT – VTM - VT4 - TF1 - FR3 – ARD – MTV - VH1… en hij had ook een rol in de Belgische film die genomineerd werd voor een Oscar: “Iedereen Beroemd”!
 
Zijn hoogtepunt is nog steeds het optreden voor de King of Pop himself in New York city in 2002 waarna hij de hoogste complimenten verkreeg van de master zelf. “YOU MUST PRACTICE EVERY DAY TO BE SO GOOD”.
 
In 2010 wordt hij de winnaar van de talentenjacht “My name is Michael”. (VTM/RT) waarin men op zoek ging naar de beste look & sound-a-like van “Michael Jackson” in België & Nederland.
 
Na deze overwinning heeft hij een theaterproductie in België en Nederland kunnen volbrengen die in totaal 17 keer is uitverkocht en waarbij 49.000 personen hebben genoten van deze wervelende show.
 
Deze imitator treedt live op met diverse mogelijkheden qua bezetting van solo tot 20 dansers, een voltallige bezetting van live muzikanten en een eigen showpodium met krachtige PA set.
 
 
€ 1500,00
 
Duur: 
1 x 40 minuten
 
Al onze prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW
 
Extra: 
Show 40 minuten live on tape
Inclusief 2 dansers
Extra dansers: € 225,00 / danser