HomeKinderanimatieArtiestenBallonnenEvenementenContactJobsReferenties
BewarenBewaren
Moving Table Acts
Moving Table Acts
Moving Table Acts
Moving Table Acts
Moving Table Acts
Moving Table Acts
Ik wil reserveren Ik wil een offerte

Terug

Signora Amarosa
 
Een temperamentvolle act die u gehoord, gezien èn geproefd moet hebben. Zij stelt gasten op hun gemak, knoopt een praatje aan, vertelt een grap. Signora Amorosa geeft advies over de liefde en schenkt zakjes vol geluk. Bovendien brengt zij de smaakpapillen in vervoering met haar tavola d’amore: een wandelend buffet met vernuftig verborgen traktaties en hapjes die de liefde bevorderen.
 
Mamma Belle
 
Mama belle weet alles over dieren, vertelt spannende en ontroerende verhalen, wandelt binnen en buiten, vertelt verhalen voor iedereen.
 
Hartendames
 
Hartendames spelen een kaart- en vragenspel, nodigen uit tot interactie, voeren smakelijke tafelgesprekken, bieden gezelligheid als troef, informeren en presenteren, vermaken volwassenen
 
Miss Make Believe
 
Miss Makebelieve geeft inzicht in uw karakter, serveert hapjes en drankjes, informeert en presenteert, vermaakt kinderen en volwassenen, legt tarotkaarten. 
 
Les Deux Madames Josephines
 
Zij kennen de overtreffende trap van feestelijk. Zij schenken een Franse champagne, een Italiaanse spumante, een Duitse sekt of een Spaanse cava. Zolang het maar bruist, bubbelt en tintelt. En om het feest voor de smaakpapillen compleet te maken serveren de dames overheerlijke amuses met vis. Maar denk eraan: pink omhoog. Want onderwijl waken de freules over inachtneming van de beleefdheidsregels en omgangsvormen. Etiquette, snappez-vous!*
Vanaf € 675,00
 
Duur: 
3 x 45 minuten binnen 3 uur
 
Al onze prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW
 
Extra: 
€ 675,00 - Mamma Belle
€ 720,00 - Miss Make Believe / Signora Amarosa
€ 950,00 - Hartendames / Les Deux Madames Josephines

Extra uren: + € 100,00/uur/speler