HomeKinderanimatieArtiestenBallonnenEvenementenContactJobsReferenties
BewarenBewaren
Sol'Air
Sol'Air
Sol'Air
Sol'Air
Sol'Air
Sol'Air
Ik wil reserveren Ik wil een offerte

Terug

Deze luchtacrobaten betoveren hun publiek op galashows, in varietéshows en op festivals. Sol'Air beeldt op de grond, maar vooral in de lucht, kleine, bijna zwevende verhalen uit. Kunst wordt hierin een middel om gevoel en emoties op een ander, meer visueel niveau te tonen. Samen wonnen ze in 2007 al de Internationale Showprijs en kregen de eerste prijs op het Kleinkunstfestival in Ulm.
 
Tango
In het rode doek neemt Petra Tobies haar toeschouwers mee in de zinnelijke wereld van de "Tango". Gracieuze bewegingen en hartstochtelijke momenten maken deze voorstelling onvergetelijk.
 
Magnolia
In „Magnolia“ ontwaakt en fee in een zwevend, kristallen paleis - in in een doek-trapeze. Laat u zich door Sylvia Idelberger en haar romantische en poëtische spel in de lucht betoveren. Deze show won de internationale showprijs. 
De doektrapeze is een uitvinding van Sol'Air en is daardoor vergeleken met het gangbare luchtmateriaal enig in zijn soort. Bovendien is voor deze act een speelhoogte van 5 meter toereikend. 
 
Elements
In "Elements" ontmoeten twee natuurwezens elkaar in een eerste zonnestraal op een sprookjesachtige plek in het bos. Sol'Air toont hier een uitermate fantasievol en dansant spel in het touw. Afhankelijk van de gelegenheid kan deze voorstelling ook in klassieke witte kostuums gespeeld worden. Deze voorstelling won de eerste prijs op het Kleinkunstfestival in Ulm 2007.

 

Tendance
"Tendance" symboliseert de symbiose van het leven. Alles draait en alles beweegt! Twee lichamen lijken één, bewegen als één, zijn één.
En toch verschillen de individuen. Naarmate hun identiteit groeit en stijgt, worden de verschillen zichtbaar. En... vullen elkaar aan.
Hoog in de lucht ondersteunen ze elkaar. Geen van beide kan of zal de ander laat gaan. Over harmonie en beweging. Over gelijkheid en verschillen. Over gebondenheid en vrijheid. "Tendance" kan allebei in het "vliegende net" en in de doeken als duet gespeeld worden.
 
Windrose
"Windrose" is de nieuwe en verrassende show van Sol'Air. Deze act is speciaal gecreëerd voor openluchtevenementen met een speelhoogte van 12m. In de wind gaan de doeken een eigen leven leiden en worden onderdeel van prachtige spel.

 

De artieste(n) dansen samen met wind en doeken in een adembenemende visuele luchtvoorstelling.
Als zekering wordt bungee die naadloos is geïmplementeerd in de choreografie van de voorstelling.
Deze act kan als solo, duo of trio uitgevoerd worden.
 
 
 
€ 1025,00
 
Duur: 
1 x 7,5 minuten
 
Al onze prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW
 
Extra: 
€ 1025,00 - 1 x 7,5 minuten - solo
€ 1075,00 - 2 x 7,5 minuten - solo
€ 1225,00 - 3 x 7,5 minuten - solo
€ 1925,00 - 1 x 7,5 minuten - duo
€ 2090,00 - 2 x 7,5 minuten - duo
€ 2420,00 - 3 x 7,5 minuten - duo
 
Optioneel:
€ 550,00 - kraanhuur (buiten)
€ 350,00 - rigging en techniek evenementen (binnen) 
€ 450,00 - geluid/PA