Robbie Williams

€ 2.295,00 Alle vermelde prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW.

Omschrijving

Hij is knap, hij heeft sexappeal en een fantastische uitstraling: Robbie Williams. Het is bijna onmogelijk om niet van hem te houden. Mensen van alle leeftijden dromen weg bij het horen van zijn stem. Ze raken uitzinnig van de blik in zijn ogen.

En dat gevoel… Dat kun jij ook beleven! Hoe?

Wanneer deze look-alike in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie live voor je staat. Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt hij steeds opnieuw voor een té gekke show.

De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft. Gedurende 30 minuten geniet je van “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike.

“Robbie Williams look-alike Show” is een show om optimaal van te genieten. Een show die doet verlangen naar meer, en nog meer…

Bijkomende info

Duur:
1 x 30 minuten

Opties:

  • 2.295,00 | 1 x 30 minuten

Wenst u graag wat meer informatie of wilt u ‘Robbie Williams’ op uw feest of event? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

 

© Partyfun 2023