The Confettis

€ 1.025,00 Alle vermelde prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW.

Omschrijving

Eind jaren ‘80 stond een fenomeen op: “New Beat”. De dance scene die België op de wereldkaart plaatste.

Met “The Sound of C” van The Confetti ’s kwam de stijl open voor het grote publiek! De ene hit na de andere werd gescoord in België, Frankrijk, Nederland en in een mum van tijd hadden ze heel Europa veroverd.

Deze Sound of Belgium blijft vandaag de dag nog altijd de bakermat van alle elektronische muziek in de hitparades! Dat er nog steeds vraag is naar dit gekke en tegelijkertijd entertainende concept staat buiten kijf.

Na een periode van stilte werd de groep na zo’n tiental jaar heropgericht. Intussen hebben The Confetti’s  opnieuw het publiek bereikt zowel in binnen als buitenland.

Tijdens hun Show’s brengen ze de gekende hits maar ook een hele reeks covers uit de new beat tijd én nineties dance scene.

Met hun compleet vernieuwde show voeren ze het publiek in een nostalgisch avontuur van verleden naar de toekomst met speciaal visuele ondersteuning (op aanvraag) en auditieve variatie.

Bijkomende info

Opties:

  • € 1025,00 | 1 x 30 min | Show
  • Op aanvraag | Acte de présence

Wil u The Confetti’s boeken? Heeft u eerst meer info nodig? Twijfel niet, bel ons gerust even op. Wij helpen u graag verder! 

 

© Partyfun 2019