KidZBlitZ!

€ 1.275,00 Alle vermelde prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW.

Omschrijving

Wil je de kids op uw event dit jaar eens extra verrassen? Dan zijn de KidZBlitZ superheroes show zeker en vast wat u zoekt!

Met hun zelfgemaakte nummers in combinatie met heel wat bekende/populaire kids songs en medleys zorgt KidZBlitZ voor een spetterende show waar ook de ouders met een big smile meekijken! Laat je verrassen door hun fantastisch meezingbare en dansbare hits en kidscovers in hun liveshows vol spel en interactie. En tijdens de sinterklaasperiode kan je genieten van een tot in de puntjes uitgewerkte sinterklaasshow waar het duo al meer dan 10 jaar mee in vlaanderen rondtrekt.

KidZBlitZ superheroes liveshow:

Een wervelende show waarin muziek meer dan ooit centraal staat. Laat je verrassen door een geweldige kindershow waar talenten en samenwerken centraal staan. Met de hulp van de talenten en krachten van het jonge publiek ‘vliegen’ de jongens van de ene meezing hit naar de andere. Lukt het de superhelden van KidZBlitZ om hun supertalentenlevel opnieuw op te laden met de supertalentemachine. Kunnen de kinderen hun eigen talenten gebruiken om de superhelden van BlitZ te helpen? Duimen maar dat alles tot een goed einde komt!

Stil blijven zitten is verboden. Zing en dans mee op hun eigen populaire en snel meezing – en dansbare nummers en hun supertoffe kids medleys met ontelbare populaire kinderhits van K3, Samson & Marie tot zelfs Like me!

Een kindershow vol muziek, dans, actie, spel en interactie waar ook de ouders met een big smile meekijken! (of misschien zelfs meedansen)

 

Bijkomende info

Duur:
1 x 60 minuten

Bijkomende info:

  • Exclusief licht en geluidsinstallatie

Wilt u graag KidZblitZ inboeken, of heeft u bijkomende vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

© Partyfun 2024