Over ons

All aboard?

Zin in een onvergetelijke ervaring met toeters en bellen? Ga dan in zee met Party-fun. Want wij maken van jouw event een succes, elke keer opnieuw. Hoe wij dat doen? Met de juiste wind in de zeilen en onze blik op de horizon!

Ready?

Oost west, voor ons is alles best

Wat je ook maar wilt voor je feest, voor ons kan het allemaal. Van verjaardagsfeestjes, communies, huwelijken, bedrijfsfeesten en opendeurdagen tot buurtfeesten, braderieën, festivals… En dat voor jong en oud, op elke locatie en in het decor van jouw dromen. Of het nu binnen of buiten is, in België of over de grenzen. Wij zijn flexibel en zeilen desnoods met jou de wereld rond.

Set?

Alle hens aan dek

Want kiezen uit ons bruisend aanbod is niet simpel: getalenteerde artiesten en acts, all-in animatiepakketten, sprankelende ideeën, originele workshops en hilarisch entertainment. En dat allemaal aan een straffe prijs.

Go!

We doorzwemmen elk woelig watertje

En dat dankzij onze liefde voor de entertainmentsector, onze bezieling en gedrevenheid. Een flinke portie organisatietalent, creativiteit en jarenlange ervaring zijn onze ankerpunten. Originaliteit en een goed oog voor detail brengen ons altijd weer veilig aan wal.

Wil je meer informatie over ons aanbod?

Onze artiesten

De juiste artiest voor jouw event? Maak je keuze uit live-artiesten, bands, straattheater, kindershows & animatie, bekende personen, … Een greep uit ons aanbod:

Ontdek meer
© Partyfun 2019