Over ons

Event Designers creating memories …

Met 15 jaar ervaring op de teller is PARTYFUN een gevestigde waarde binnen het artiesten & evenementenlandschap.
Wat ooit is ontstaan uit een grote passie voor evenementen en entertainment is op de dag van vandaag uitgegroeid tot een belangrijke speler die zijn sporen reeds verdiende, maar nog steeds is diezelfde passie en de ‘goesting’ om creatief te creëren de grootste drijfkracht binnen het bedrijf.

Ready?

Artists A-Z

Ondertussen zijn we met ons geselecteerde aanbod uitgebreid tot een van de grotere boekingskantoren van de Benelux waardoor je als klant één aanspreekpartner hebt voor al je feesten en evenementen. Ons aanbod gaat van bekende zangers en zangeressen tot livebands en straattheater, van kinderbands tot animaties voor shoppingcenters en festivals. Van kleine concepten tot grote entertainmentproducties.

Set?

Our story is to make yours stick!

Met onze totaalconcepten en events gieten we met onze fantasierijke verbeelding uw boodschap in een sprekend verhaal en zorgen hiermee dat deze blijft plakken bij uw doelgroep. ‘Zeggen ze dat niet allemaal?’, horen we u denken… En ja, we zullen niet de enigen zijn, maar wij zijn wel uniek in de kracht van details, wij denken steeds een stap vooruit en wij laten het er duurder uitzien dan het was …

Go!

Partyfun People

Ons team bestaat uit een groep gepassioneerde mensen die begeesterd zijn door hun vak, die heel vaak vergeten dat het om een job gaat en hierdoor werken naar een verbluffend resultaat. Met een bende perfectionisten, planners en creatievelingen die verdomd goed weten dat ‘every detail counts’, brengen we heel wat expertise samen.

Een groep ‘Event designers creating memories’ … want daar draait het eigenlijk allemaal om!

Wil je meer informatie over ons aanbod?

Onze artiesten

De juiste artiest voor jouw event? Maak je keuze uit live-artiesten, bands, straattheater, kindershows & animatie, bekende personen, … Een greep uit ons aanbod:

Ontdek meer
© Partyfun 2020