Happy People

Referenties klinkt maar saai… En dat zijn onze realisaties voor deze Happy People zeker en vast niet!

Anthony Kumpen | Professioneel racepiloot & Europees Nascar kampioen

Anthony Kumpen | Professioneel racepiloot & Europees Nascar kampioen

Partyfun | Kwadraad Fun heeft mij tijdens het American Festival, tijdens de finale van het NASCAR kampioenschap, ècht het gevoel kunnen geven dat ik in de USA vertoefde.

Het verschil met andere eventcompanies was dat alles daadwerkelijk tot in de puntjes was afgewerkt om jong en oud een prachtige weekend te bezorgen!

Aan alles was gedacht: de decoratie, de acts, de animatie, … alles was op de juiste manier in het thema van USA en NASCAR gebracht. Zelfs Marilyn Monroe & Laurel and Hardie waren speciaal aanwezig die dag.

NASCAR is ‘all about family’ en Partyfun | Kwadraad is hier dubbel en dik in geslaagd jong en oud te animeren naast de snelle racewagens!

Ook mijn eigen kinderen hebben zich geen seconde verveeld.  Een aanpak van niveau! Chapeau Partyfun | Kwadraad!

Anthony Kumpen

Annemie Raemaekers | TV-presentatrice & journaliste

Annemie Raemaekers | TV-presentatrice & journaliste

Fun zonder stress …

Be prepared! Want je bent maar zo goed als je voorbereiding. Althans, dat is mijn motto.

Als presentatrice en moderator van bedrijfsfeesten, modeshows, events en een showbizzprogramma is informatie sprokkelen, mezelf verdiepen in de materie en research het begin van alles.
Het gebeurt vaak dat ik na een eerste, zelfs tweede of derde vergadering met een evenementenbureau of potentiële klant door de bomen het bos niet meer zie. Dat ik denk: “Waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen?”
Maar niet zo, wanneer ik samenwerk met Partyfun | Kwadraad.

Alles is altijd tot in de puntjes uitgewerkt! Al vanaf meeting 1! Wie zijn de gastsprekers, de modellen? Op welk uur start de receptie, de afterparty? Wie zijn mijn contactpersonen op locatie, is er parking? Ik hoef er zelfs niet achter te vragen. Het wordt me door het professionele team achter Kwadraad als het ware op een gouden dienblad gepresenteerd, zoals een driesterrenchef doet met zijn culinaire hoogstandje.

Nul stress! Nul frustratie! Nul vraagtekens! Honderd procent correctheid, stiptheid en fun. Partyfun.

Een cadeau is dat, als zo’n boeking in je bus valt.

Annemie Ramaekers

Machtel Schepers | zaakvoerder La Cosa

Machtel Schepers | zaakvoerder La Cosa

Voor de presentaties van onze nieuwe collectie deden wij met onze kledingzaak ‘La Cosa’ beroep op de uitstekende diensten en service van Partyfun | Kwadraad.

Telkens een heel vlotte en aangename samenwerking.  Iedere keer een stapje verder of hoger.  Alles tot in de puntjes aan het thema aangepast, én op maat van onze klanten. Altijd alles perfect op tijd klaar, dit steeds met vriendelijk enthousiast personeel en een brede glimlach!

Machtel Schepers

Pascal Ursi | Commercial & Marketing Manager

Pascal Ursi | Commercial & Marketing Manager

Enkele jaren geleden kwam Kwadraad | Partyfun langs de grote poort binnen bij Circuit Zolder. Of moet ik zeggen: langs de grote tent. Ze gaven een unieke invulling aan onze grote VIP-tent tijdens de ‘De 24h van Zolder’. Meer nog: dankzij hun creatieve meedenkers waait er een nieuwe funfastic wind door ons hele VIP-gebeuren. Oog voor detail en netheid, een kwaliteitsvolle aankleding, zwoegen tot in de vroege uurtjes …

Dit alles in goede banen en bochten geleid door een knappe top-CEO
en een bende van altijd goed geluimde en inventieve medewerkers.

Dát noem ik nu een samenwerking in het ‘kwadraad’.
En vooral niet te vergeten: de supergezellige sushimeetings bij jullie op kantoor!

Pascal Ursi

Jan Boots | CEO CityD

Jan Boots | CEO CityD

De stad Tongeren heeft AMBI-orix, een AMBI-pas en is vastberaden in haar voornemen om van Tongeren een aantrekkelijk winkelgebied te maken. CityD, gespecialiseerd in stedelijke en binnenstedelijke dynamiek, stelde voor om al deze ontwikkelingen en intenties samen te ballen tot 1 opvallend event: AMBI-tieus was geboren!

CityD heeft het hele concept van A tot Z afgestemd met Partyfun | Kwadraad, die garant stonden voor een vlekkeloze uitvoering. Er werd bijvoorbeeld met een knipoog een limousine ingehuurd om klanten in stijl van T-Forum naar de binnenstad te vervoeren. Ook de AMBI-pas, een populaire getrouwheidskaart, werd gepromoot dankzij sterke visuele street-acts.

Het hele event ademde klasse en uitstraling uit, eigen aan event met de naam AMBI-tieus….

Jan Boots

Jennifer Op de Locht | Centrummanager Stad Genk

Jennifer Op de Locht | Centrummanager Stad Genk

In 2017 gaven we Partyfun | Kwadraad de opdracht om een nooit-gezien event te ontwikkelen om de voorjaarscollecties van vele Genkse handelaars te ‘showen’ in een tweedaags event. Partyfun | Kwadraad is namelijk al jaren vaste leverancier van Centrummanagement Genk als het aankomt op straatartiesten, straatanimatie en conceptontwikkeling. Voor onze jaarlijkse activiteiten als koopzondagen, braderieën en eindejaarsactiviteiten, roepen we steevast de hulp in dit team creatievelingen.

Na een aantal brainstormsessies werd ‘Genk Showt’ geboren. Genk Showt is een fashionevent dat op veel handgeklap kan rekenen van de Genkenaren, maar ook van bezoekers van ver buiten Genk. Door de goede social media-campagne, waarvoor Partyfun | Kwadraad alle inhoud voorbereidt, trekken we bezoekers naar Genk vanuit alle uithoeken van Limburg en zelfs vanuit Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Genk Showt was ook in 2018 een herkenbaar, spraakmakend fashionevent. De fashionshows, de eventlocatie, de decoratie en afwerking zijn tot in de puntjes uitgewerkt. Vele bezoekers en klanten spreken ons door het jaar nog aan over de hoogstaande kwaliteit van Genk Showt en daar zijn we heel tevreden mee! De handelaars geven ook altijd aan dat dit weekend een superweekend is qua verkoop in hun winkels… Echt een voltreffer dus!

Ik kan, als coördinator van Centrummanagement Genk, Partyfun | Kwadraad zeker hoog aanbevelen aan handelsverenigingen en gemeentebesturen. De flow waarin alles geregeld wordt, de mooie animaties en uitgewerkte events zijn een absolute must voor het slagen van onze jaarlijkse hoogdagen!

Jennifer Op de Locht

Angèle Lacroix

Angèle Lacroix

Super bedankt om een onvergetelijk moment ECHT onvergetelijk te maken! Ik werd zo verrast. Team Kwadraad dacht meteen in dezelfde lijn. Of eerlijk: eigenlijk een trapje hoger! Alles tot in de puntjes afgewerkt. Over elk detail werd nagedacht.

En nog belangrijker: jullie namen ons werkelijk alles uit handen! Super hard bedankt!

Angèle Lacroix

Peter Prévot | schepen locale economie Diepenbeek

Peter Prévot | schepen locale economie Diepenbeek

Bij een opening van een KMO-zone verwacht je bij de receptie een hapje en een drankje, speeches en een netwerkmoment. Bij de opening van de KMO-zone Dorpsveld II heeft het eventbureau Kwadraad, door hun perfecte organisatie, de aanwezigen letterlijk met verstomming geslagen met het event ‘Evening Picnic Opening Dorpsveld II’

Gaande van de nodige aandacht bij het onthaal, de inrichting van de tafels met de logo’s van de aanwezige bedrijven op de site, het officiële ‘lintjesdoorknipmoment’ in aanwezigheid van de lookalike Zijne Majesteit De Koning, tot de maaltijd. Het was niet enkel tot in de puntjes geregeld, maar er zat een visie achter. Een echte aanrader om met dit eventbureau samen te werken.

Peter Prévot

Sven Pribylla | directeur Circuit Zolder

Sven Pribylla | directeur Circuit Zolder

Sinds enkele jaren willen we ons ook meer richten naar jonge gezinnen en daarbij te zorgen voor een totaalbeleving voor elke bezoeker.

In dat opzicht kwamen we terecht bij Partyfun | Kwadraad.

De artiesten die zij aanbieden zijn allen van uitmuntende kwaliteit en stralen professionalisme uit. Om nog maar te zwijgen over hoe “cool” en uniek ze zijn. Al onze bezoekers vragen steevast na het event of ze toch zeker terug komen…

Voor onze kleine prinsen en prinsesjes hebben ze een volledig nieuw concept uitgewerkt. Een waar kinderdorp… Kinderen wandelen hun eigen fantasiewereld in. Clowns en animaties die regelrecht uit kinderfilms lijken te komen. Ook hier ligt hun lat heel erg hoog. Kinderen, en zeker  ook de ouders, vergeten snel de tijd in dit prachtige dorp omgeven door animatoren die werkelijk met hart en ziel onze bezoekers een topdag bezorgen.

Wij kunnen enkel maar zeggen: bedankt aan jullie allen! Bedankt om steeds met nieuwe dingen te komen, bedankt voor jullie steeds wederkerend professionalisme.

Sven Pribylla

© Partyfun 2024