Domino

€ 2.550,00 Alle vermelde prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW.

Omschrijving

U plant een evenement, feest of festival waar uw gasten nog lang over moeten napraten?
U wil dat uitstekende live muziek top-entertainment wordt?
Pure animatie voor uw gasten in plaats van een zoveelste podium met band?
DOMINO is de formule die u zoekt!!
Het unieke aan DOMINO is dat de muzikanten zich tussen uw gasten begeven om hen zo optimaal mogelijk bij het feestgebeuren te betrekken. Zo ontstaat er een unieke interactie tussen band en publiek waardoor de muzikanten onmiddellijk kunnen inspelen op de wensen en verzuchtingen van uw gasten.
Geen vooraf ingestudeerde playlist dus maar muziek waar uw gasten om vragen.
Een bedrijfsfeest, personeelsfeest, verjaardagsfeest, doopfeest, … voor uw feest is DOMINO de absolute topper. Het uitgebreide repertoire van de bandleden, hun flexibiliteit, professionaliteit en uitstraling zorgen ervoor dat uw feest in no time een bijzonder sfeervol top-event wordt.
Het geheim van deze succesvolle formule is de ijzersterke bezetting:
 • Miss Cycone Tabitha neemt de leadvocals en percussie voor haar rekening. Met haar prachtige stem kan ze zowat alle nummers aan. Dat vond tv-kijkend Vlaanderen al in 2003, toen ze het schopte tot finaliste in het populaire programma Idool.
 • 3’m P’trol (Peter Bosmans) is de gitaarvirtuoos die ook vocaal verschroeiend kan uitpakken.
 • Als oprichter van en drijvende kracht achter DOMINO heeft zanger/bassist Maccie de voorbije jaren bij het succesvolle duo Tilt al ruimschoots laten zien wat hij in huis heeft.
 • Omdat fexibiliteit hét handelsmerk is van DOMINO kan de groep nog worden uitgebreid met saxofoon, trompet, percussie, accordeon, beatboxer, breakdancers en danseresen. Hun aanwezigheid maakt een DOMINO-optreden helemaal af waardoor live muziek puur top-entertainment wordt.

Bijkomende info

Duur:
2 x 1 uur of 1 x 2 uur
TIJDIG RESERVEREN IS NOODZAKELIJK!
Extra:
 • Geluidset tot 250 personen inbegrepen
 • Geluidset tot 500 personen: + € 350,00
 • > 500 personen: prijs op aanvraag
 • Extra uren: + € 800,00/uur
 • Er bestaat de mogelijkheid om DOMINO-opties te reserveren: percussionist, trompettist, saxofonist, accordeonist, beatboxer, breakdancer, danseressen.
  Per extra artiest: + € 350,00
 • Combinatie met DJ: + € 650,00 

Bijkomende info:
Indien de geluidinstallatie vroeger dan 2 uur voor aanvang van het optreden dient geplaatst te worden, is er een toeslag van € 50,00. Dit dient tijdig (2 weken op voorhand) gemeld te worden.

© Partyfun 2019