Kaviaarmeisje

€ 995,00 Alle vermelde prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW.

Omschrijving

Onze prachtige Kaviaarmeisjes presenteren de kaviaar zoals zij dat in de tijd van de Russische tsaren deden. In stoere maliënkolder-pakken en grote bontmutsen laten zij u kennis maken met deze sublieme ervaring. 

Ons kaviaarmeisje loopt tussen de gasten door en zorgt ervoor dat iedereen aan bod komt. Wij zorgen ervoor dat elke gast lekker evenveel aandacht en kaviaar krijgt. Zodat iedereen over onze kaviaarpresentatie kan genieten en meepraten.

Wij nemen u mee in een ware Kaviaarbeleving!

Eerst een slokje wodka om de smaakpapillen te neutraliseren, pas daarna nemen wij u mee aan de hand!
Met een benen lepeltje krijgt u wat kaviaar vanuit een schaaltje geslepen kristal op de muis van uw gebalde vuist. Daarna likt u de kaviaar tegen uw gehemelte en drukt u langzaam de eitjes kapot.
Het is het spel van uw tong dat een poging doet om de romige eitjes een voor een tegen tegen uw gehemelte stuk te drukken waardoor een golf van aromatisch genot, een smaakexplosie van zoet en zout uw gedachten vervult. Daarbij bieden wij elke gast nog een half eitje en 2 blini’s met Creme Fraiche en kaviaar aan.

Niets is erotischer en exotischer dan dit spel waardoor een ieder elke keer weer wordt verrast. En dit is hetgeen waarin onze Kaviaarmeisjes uw gasten zullen begeleiden.

Een prachtige Steur vriendelijke Kaviaar: Het liefste presenteren wij een niet van echt te onderscheiden imitatie kaviaar. Dit om de visstand van de bedreigde steur te kunnen waarborgen. Dit groene product is door menig kenner niet van de echte kaviaar te onderscheiden. Uw gasten weten van niets en ervaren de verfijnde smaak van onze kaviaar en u helpt de natuur een handje.

Bijkomende info

Opties: 

  • € 995,00 | 1000 gr Steurvriendelijke Kaviaar

Bijkomende info:

  • Wij adviseren 1000 gr voor 90 personen. 
  • U betaalt enkel de Kaviaar, niet de presentatie.
  • Wilt u echt uitpakken dan leveren wij ook andere soorten kaviaar. De prijs ligt dan echter uiteenlopend van een Kaspische Sevruga voor € 4.800,00 tot een Almas Kaviaar voor € 45.500 per 1000 gram.
  • Indien nodig komen we met meerdere Kaviaarmeisjes of jongens.
© Partyfun 2024