Michael Jackson

€ 1.995,00 Alle vermelde prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW.

Omschrijving

Deze look-a-like is zonder twijfel de meest succesvolle Michael Jackson Look & Sound-a-like in Europa!

Hij brengt een sterke visuele show in combinatie van live-zang en identieke M.J. dans-choreografieën met spectaculaire kostuumwissels, waar de bekendste M.J. nummers in een leuke muziekmontage de revue passeren.

Zijn biografie:
Nadat hij zijn eerste MJ album; “THRILLER” kocht was het startschot gegeven voor hem als imitator van zijn grote idool. Samen met zijn assistente op vlak van professional hair & make-up ging startte hij “The Michael Jackson Tribute Show” die speelde in grote zalen.

Hij trad op in Frankrijk, Luxemburg, België, Duitsland, Nederland, Engeland, Slovenië, New-York, de Dominicaanse Republiek, Spanje, …

In 2001 kreeg hij de titel “EUROPEAN MJ SOUND & LOOK ALIKE” uitgereikt door; SONY MUSIC.

Hij was te zien in diverse TV shows op: RTL – RTBF – VRT – VTM – VT4 – TF1 – FR3 – ARD – MTV – VH1… en hij had ook een rol in de Belgische film die genomineerd werd voor een Oscar: “Iedereen Beroemd”!

Zijn hoogtepunt is nog steeds het optreden voor de King of Pop himself Michael Jackson in New York city in 2002 waarna hij het grootste compliment kreeg van hem: “YOU MUST PRACTICE EVERY DAY TO BE SO GOOD”.

In 2010 wordt hij de winnaar van de talentenjacht “My name is Michael”. (VTM/RT) waarin men op zoek ging naar de beste look & sound-a-like van “Michael Jackson” in België & Nederland.

Na deze overwinning heeft hij een productie in België en Nederland kunnen neerzetten die in totaal 17 keer is uitverkocht en waarbij 49.000 personen hebben genoten van deze wervelende show.

Deze imitator treedt live op met diverse mogelijkheden qua bezetting van solo tot 20 dansers, een voltallige bezetting van live muzikanten in een prachtige show!

Bijkomende info

Duur:
1 x 40 minuten

Opties:

  • € 1.995,00 | Live-on Tape | 1 x 40 minuten | inclusief 2 dansers
  • € 275,00 | per extra danser

Exclusief:

  • Licht en geluidsinstallatie (technische fiche op aanvraag verkrijgbaar)

Deze prijzen zijn enkel geldig voor België. Voor buitenland zijn deze op aanvraag.

© Partyfun 2024