Mr. & Mrs. Paashaas

€ 1.100,00 Alle vermelde prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW.

Omschrijving

Mr. & Mrs. Paashaas

Deze vrolijke paashazen maken uw gasten blij met een lach en een ei. Mevrouw paashaas heeft heerlijke paaseitjes in een mand, en deelt haar eitjes uiterst charmant. Meneer paashaas is de wijze heer, en wordt graag aangesproken met meneer.

Deze paashazen op stelten zullen uw oog niet ontglippen, ze springen, maken grapjes en zijn een plaatje om uit te knippen! Met hazentanden, volle wangen en lange oren is het dit duo geboren om u vreugde en paas passie te verzorgen. Deze paashazen nemen u graag even mee naar de wereld van krokussen, narcissen en eieren, heel veel eieren.

Meneer en mevrouw Paashaas geven uw paasevenement graag extra vrolijkheid. Door de springstelten zijn deze paashazen zeer mobiel en kunnen zichzelf snel verplaatsen.

Kortom, Haas en Co geven u graag een opvallende Paasshow! ze zijn net een tikkeltje anders dan de traditionele paashaas en brengt uw publiek graag in een paas waas.

Bijkomende info

Duur:

2 x 30 minuten binnen 3 uur

Opties:

  • € 1.100,00 | 2 x 30 minuten binnen 3 uur
  • € 1.250,00 | 3 x 30 minuten binnen 4 uur

Wil u deze gezellige ‘Mr. & Mrs. Paashaas’ inboeken, of heeft u bijkomende vragen? Neem zeker contact met ons op, wij beantwoorden met plezier al uw vragen! 

© Partyfun 2024