The Masked Ball Parade

€ 11.600,00 Alle vermelde prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW.

Omschrijving

Onze verlichte en magische koets getrokken door een kolossaal paard komt jullie kant op. Welkom op het bal!

Maak kennis met onze prachtige steltenlopers, onze lampionnen, onze rondfladderende lampenkapdames en onze twee vluchtige minnaars. Portretten die te lang zijn blijven stilstaan, ontsnapt uit de schilderijen van Renoir, Degas en Mucha. De personages laten het publiek kennismaken met een grillige wereld. De reizigers uit het verleden ontwaken om in uw straten te dansen!

In deze wereld is het spelen van het spel van de schijn essentieel. Het dragen van een masker is onmisbaar in het sociale spel. Tussen personages en toeschouwers wordt een geheim verborgen. Het is een verontrustende uitnodiging. Ze komen en ontsnappen aan de tijd van de voorstelling. Verlicht snijden ze de nacht door… De acrobaten nemen ons mee naar deze moderne en duizelingwekkende eeuw.

Dames en heren, voor uw ogen ontdekt u de gechoreografeerde pracht, de exploderende, liefdevolle en onverwachte beweging, en een waanzinnige en unieke ervaring… U zult zien! U zult meedansen.

Deze show glijdt en vliegt voorbij, ongrijpbaar en onwerkelijk. In een wonderlijke waanzin vindt er vanavond een bal plaats…

Wil u The Masked Ball Parade boeken of heeft u meer info nodig? Twijfel niet om ons te contacteren.

Bijkomende info

Duur:
1 x 90 minuten of 2 x 45 minuten

Opties:

  • Ingekorte parade | € 11.600,00
  • Complete parade | 13 artiesten + 1 technieker | € 13.800,00

Bijkomende info:

  • Deze artiesten zijn afkomstig uit Frankrijk. Er dient dus rekening gehouden te worden met travel & stay kosten.
© Partyfun 2024