Waarzegster Madame Lola

€ 800,00 Alle vermelde prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW.

Omschrijving

Madame Lola …

Met Madame Lola kunt u een echte waarzegster boeken voor ieder soort feest of evenement.

Aan de hand van haar tarotkaarten legt ze voor iedere aanwezige een duidelijk spoor uit naar de toekomst. Natuurlijk met een flinke dosis mysterie, maar ook met humor en luchtigheid.

Voor een jeugdiger publiek werkt ze met een schaal natuurproducten die ze schudt als haar kaarten.

Daarnaast beschikt Madame Lola ook over speciale ‘kinderkaarten’.

Nooit zwaar, maar luchtig en doorspekt van waarheden waarvan menigeen zeggen: “Hoe is dit mogelijk?”

Madame Lola kan verschijnen in allerlei gedaantes. Daardoor is ze geschikt voor allerlei soorten evenementen, festivals of feesten. Denk hierbij aan vrijgezellenfeesten, een Halloween party of zelfs een huwelijksfeest.

Voor welke gelegenheid u Madame Lola ook boekt, ze past haar outfit graag aan, of verschijnt met haar prachtig ingerichte Middeleeuwse tent. Wilt u uw gasten vermaken met een waarzegster op de fiets? Madame Lola fietst samen met haar tarotkaarten door het publiek en legt haar kaarten uit bij de mensen die het nodig hebben. Haar fiets is al een ware attractie op zich. Compleet met fietsmanden en bloemen kun je haar vinden op iedere hoek van de straat.

Madame Lola met zigeuner-caravan

U kan waarzegster Madame Lola ook boeken met haar echte zigeuner-caravan. Al bij het opendoen van het gordijn ruiken uw gasten de intense geuren van wierook en henna welke hen in een andere wereld doen wanen. Laat de toekomst voorspellen door het boeken van waarzegster Madame Roza en beleef deze fantastische vorm van straattheater.

De zigeuner caravan is een prachtig decor voor de voorspellingen van deze extravagante waarzegster die van elk feest of evenement een onvergetelijke herinnering weet te maken. Na een bezoek aan Madame Roza is uw leven niet meer hetzelfde. Deze wordt verrijkt met een flinke dosis voorspellingen, humor en mysterie die geen van uw gasten had willen missen.

Bijkomende info

Duur:

(max.) 5 x 30 minuten binnen 4 uur

Opties:

  • € 800,00 | Madame Lola als waarzegster met de fiets, een klein tafeltje of klein tentje
  • € 1.000,00 | Madame Lola als waarzegster met de Grote Middeleeuwse Tent
  • € 1.000,00 | Madame Lola als waarzegster met de Grote Tarottafel
  • € 1.000,00 | Madame Lola als waarzegster met de Zigeuner-caravan
© Partyfun 2024