Wol en Katoen

€ 1.350,00 Alle vermelde prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en BTW.

Omschrijving

De elegante zusjes Wol en Katoen creëren kleine lichtpuntjes in het dagelijkse leven. Met hun aanwezigheid laten ze een spoor van creativiteit na.

Ze versieren hun omgeving met breiwerken en borduren met garen om alles dat het leven brengt mooier te maken: een lijnenspel van wol in de lucht, een kruissteek in een blad van een boom. Op hun hoge stelten kunnen zij lantaarnpalen, bomen en andere, alledaagse objecten versieren met hun handwerk en hun liefde.

Zelfs in de kleinste dingen zien zij schoonheid en vreugde en dat enthousiasme willen ze graag met het publiek delen. Ze dansen en flaneren op hun stelten en laten zo nu en dan hun prachtige, met de hand bewerkte vleugels aan de toeschouwers zien.

Wol en Katoen delen hun vergaarde wijsheden graag met het publiek en de omgeving: met hun uitspraken op bijzondere kaartjes versieren ze hun omgeving en verblijden ze het publiek. Het gezelschap van deze zusters brengt je in een oase van rust. Kijk en droom weg van het drukke leven van alledag.

De ontmoeting met de zusjes zal een wonderbaarlijke en aangename belevenis zijn, die mensen uitdaagt om hun fantasie uit te leven en ook op onderzoek uit te gaan.

Wenst u graag wat meer informatie? Of wilt u Wol en Katoen boeken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Bijkomende info

Duur:
2 x 45 minuten of 3 x 30 minuten binnen 4 uur

Opties:

  • € 1.350,00 | duo
  • € 1.775,00 | trio
  • € 2.125,00 | quartet
© Partyfun 2024